Välj en sida

Tjänster

Inredning för alla

Vår butik har ett stort urval av produkter som hör inredning till. Vi strävar efter att kontinuerligt ta in nya varor i vårt sortiment. Prata med oss som arbetar i butiken om du vill få tips och råd när det kommer till inredning. Är du osäker på vad för slags produkter som kan passa hemma hos dig ger vi dig rådgivning utan att det kostar någonting.

 

Vår butik lämpar sig också mycket väl för alla som vill köpa en present och ge bort. Som tidigare nämnts säljer vi krukor i olika färger och mönster, brickor, kuddfodral, speglar, men även ljus och ljusstakar och ibland blomsteruppsättningar, med mera. Kort och gott så finns det möjlighet att göra en nära och kär vän glad genom att köpa någonting här hos oss.

 

Vi säljer även presentkort, en perfekt gåva att glädja sig åt för den som får det. Utöver inredning finner man även hos oss hudvårdsprodukter ur Rosenserien, en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till medvetna personer som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Det är ekologisk hudvård som givetvis inte är testad på djur och som inte innehåller några animaliska ämnen. 

Vill ni veta mer?